Monday, August 5, 2013

ISNIN :((

ISNIN....means tinggal beberapa hari je lagi nak raya... esok last day kerja... sebelum cuti raya... bolehlah nak rehatkan badan dan otak... aku cuti lebih kurang a week gak kot... bolehlah dari tak cuti kan... syukurlah.... walaupun tak lama... kira okaylah.... tapi raya kali ni rasa macam tak semeriah raya sebelum ni... aku rasa macam tak ada mood nak sambut raya... mungkin sebab ada lagi barang-barang keperluan yang still tak beli.... entahlah... mood berbelah bagi... okay.. dah start moody lagi.... sigh........ sakitnya otak... tak sabar nak balik rumah...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...