Tuesday, October 29, 2013

Berlian VS Kaca

morning... morning lagi ke... banyak lak masa aku nak update blog eh... curi-curi time office hour... bajet tak ada kerja.. padahal perut tengah berdisco kebuluran... lambat gila lunch hour... nak buat kerja pun tak ada semangat dah. dalam kepala asyik ingat nasi-nasi je. lapar.... lapar... lapar....
okay stop cakap pasal lapar... cakap banyak kali pun bukan boleh kenyang.. right?? semalam sambil-sambil tunggu email masuk.. sempat lah ber 3G dengan lovely sis... dalam 2 jam lebih kot... almaklumlah... budak baru pandai pakai 3G. dah dua malam ber 3G... kolot gila kan.. memang kolot pun... semalam ada sesi meluahkan perasaan... asyik duk gelak pasal ilusinasi.. pergghhh daebak... aku pun jarang pakai perkataan tu... dia sewenang-wenangnya pakai.. memang daebak... salute salute salute...  siapa sangka... berlian yang dulunya dianggap kaca... sebenarnya dialah berlian... cuma silapnya... kerana sikit kesilapan, dia dibuang dan dianggap kaca... kaca pula dilayan umpama berlian.. ditatang.. namun bila kaca jatuh pecah... kaca tu yang melukakan aku... nasib baik cepat tersedar, boleh kilatkan  balik berlian tu... bersinar... and aku happy dengan dia...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...