Wednesday, November 27, 2013

emergency leave

mood untuk kerja dah makin down.. so hari ni dengan bangganya aku ambil emergency leave... dengar je my mom cakap tak payah kerja or paksa diri if tak sihat... aku dengan bangganya menaip mesej dekat boss kesayangan. sorry saya tak dapat datang kerja hari ni. memang terbaik. first time kot aku buat perangai macam ni. macam best jer. macam syok jer... hehehehe.. sorry.. bukan niat nak nyusahkan sesiapa. tapi bila korang buat aku macam ni. now time for rest... bubbye

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...