Saturday, November 23, 2013

my story

my storylah sangat... weekend aku kena kacau lagi. dia ni tak faham ke??? weekend staf pun nak kacau ke. serius aku tak puas hati gila. dah lah sesuka hati kau je nak tarik aku join ur stupid private school. memang dam and fuck ah.. kau buat keputusan tak pernah nak ambil tahu pasal orang lain. semua kena follow kau je. kau fikir kau ni bagus sangat ke? kau tu sapa nak buat keputusan untuk orang lain.. even mak bapak aku pun tak kan buat keputusan untuk aku.. aku pegang apa yang kau cakap. aku just sementara kat sana. aku nak tengok sementara tu lama mana. for ur infomation, kalau kau buat perangai macam ni, memang tak lama.. asyik tukar teacher jelah kat sana. aku bukan nak doa buruk-buruk kat kau. kalau kau terus tak bertimbang rasa macam ni, fikir sendirilah bro. kau dah tua, dah matang dalam nak buat keputusan...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...